Sunday, January 16, 2011

membahagiakan kami:perempuan

how how how.
saya tau lelaki diluar sana sangatlah kurang pandaikan.
meh meh saya ajar :)

jangan suka membiarkan dia. contoh nye, korang gaduh pas pas the gf said jangan kacau boleh? kan kan. and dengan bijak nye anda pun follow. memang menyakitkan hati kami. at least pujuk la sikit. spam sikit ke. hantar i love you ke. orang tengah sedih sedih lu buat kepala sendiri kami lagi sedih. boleh nangis nangis tau.

lepas tue, rajin la cakap i love you. even anda tak cakap sehari and the perempuan buat bodoh je sebenar nya dalam hati kan that women sedang menunggu aje. bila lah dia nak cakap ; (

lepas tue, atleast dua hari sekali bagilah sikit few quotes kat dia. bagitau how you feel about her. buat love letter ka, hantar sweet text ka or ape ape yang she wont forget. tau tak perempaun akan sangat menghargai nye dan will save the text.

jangan suka buat she rasa serba salah or she the want yang salah. yupp, dekat sini agak sedih tau. bila lelaki tue cakap benda benda yang menunjukkan he susah sebab us tapi dalam tersirat. betol tau, kita tau lah he ady susah then said thing yang buat kita rase sedih sangat.

bagi bunga. kepada anda yang tak pernah bagi bunga kepa gf anda. sila bagi at least one red roses and small kad. gerenti. cair tau. bagi lah dalah cara yang sangat romantik. contoh go jalan pantai ke, dalam movie ke. buat suprise ! : )

bila kami rasa lapar or cakap lapar lah. bawaklah her go makan -__- kesian tau dia lapar siap bagitau while you act like a tunggul. sigh

jangan meninggi suara kat kami. anda belum layak dipanggil husband kami so jangan ! satu benda yang tak bagus sebab kitorang akan pikir how lah if kahwin nanti. teruk kena -__-

minta maaf. bukan susah kan nak cakap ? jangan suka said i am sorry dengan cara yang tak ikhlas. contoh sorry, sry ke ape. try give her a call and said it like you mean it.

smile at her everytime you look ate her ^ ^ it will be the best thing that had happen to her that day

p/s :sayang awak banyak banyak

3 comments: