Wednesday, March 30, 2011

forum kepimpinan, peringkat kebangsaan

sorry berkurun tak update, malas. hehe plus last week pergi teluk batik ^ ^
ada program forum kepimpinan perinkat kebangsaan : )

sepatutnya this week balik tapi disebabkan malas tak balik lah lagi, HOHO
esok baru pulang ke tanah shah alam tueee, persanda wait for me. ohh, tidak dilupakan my beloved MSU
eh eh perut sakit pulak time nak taip-taip nie, haish spoil aje.
okay, nak bagitau sikit. forum tue pasal remaja berisiko and facts yang menyebabkan terjadi seorang remaja berisiko. the main problem is keluarga yang tak berfungsi sebab itu lah ramai remaja sekarang bermasalah tau.
majoriti remaja berisiko datang dari keluarga miskin, majoriti tapi ada jugak remaja dari keluarga miskin yang berjaya sebab daya tahan dia kuat. ceh ceh dah jadi penceremah.
penceramah kitorang time tue lecturer dari UKM and UPM.
Yang best nye, program nie melipatkan IPTA, IPTS, Majlis Belia semua negeri. IPTA and IPTS tue dorang punya MPP aja yang join ^ ^ cool .
plus plus terjumpa si fami kamal, budak kmm itu. dia sekarang kat UTM kot.
yang lain okay je, macam biasa resort dia yang best tau. okay enough with the stories, here some pics : )

















p/s: lepas nie kalau tak berupdate paham-paham la : )
pakcik i love you !

1 comment:

  1. pegi membazir duit nak bayar sewa xcukup -.-

    ReplyDelete