Wednesday, June 8, 2011

AIN AHMAD

hye, entry today pasal budak 15 tahun ini. nama diberi nur ain afieqah or more known as ain babun. HAHA
saya kakak dia yang tercintan, semalam birthday dia. kesian dia T_T, dah tua pongg! muahaha
sebelum saya melalut ke arah yang mengarut, saya straight to the point.

tadi mama buat SUPRISE birthday partayyyyy for her, huahaha yang part best she has no idea about it pongg.
tak habees habes dengan pong aku nie -__-, kitorang punya plan dari awal. ececeh kitorang lah sangat kan sedangkan mama je. HAHA, so mama call si encik nisa and kirin iaitu beruk satu and dua. huahaha, korang jangan marah ye adik-adik. minta tolong sebab dorang patut keluar dengan ain. So, budak-budak nie mainlah peranan today. Dorang bagailah poyo suh adik gua datang jj awal, pukul 12. HAHA, mana ntah dorang pegi i dont know sebab saya sibuk mengemas and memasak di rumah. hihi, anak mithali ^ ^
partayy itu start at 6.00 pm after mamam habis kerja, so around 5 saya baru sibuk mandi. Pakai lawa-lawa macam saya yang nak sambut birthday tue, tunggu ayi balik. Adik lagi satu itu, yang balik pukul 6 -____-, bengang juggaa lahhh. So, kitorang terus call cab pegi JJ and pegi KFC. Tengok takde orang so kitorang lepak kejap tunggu boy gemuk and kawan sampai, abi dah sampai dulu. Then mama tipu ain kata datang kfc nak belanja makan je, minah ni lembab gila. Sampai dah datang pun tak tau pape, haihh ~
bila semua dah ada, izzul, latipah, maklong and sekalian orang kfc bawa cake keluar and nyanyi HAPPY BIRTHDAY TO YOU : D terkejut ain. Cake secret recipe choc strawberry ^ ^ saya apa lagi situ ada 8 cheezy wedges large okayy i grab one and eat first sebab sudah lapar -_____________- then, dah makan-makan buka hadiah jap. okay ini SUMPAH jeles. humph ~

hadiah dia :
skateboard tapi act deck ke long board ah ? gua tak sure. mama bagi
subang emas tome abi bagi. jeles habihhhh
dictionary and buku psikologi. mak long bagi, eden pun pernah dapat kamu ^ ^
baju wali band, ori punya ^ ^
kad soccer, comey ~
mine ? hauahah, tunggu nanti iye.

sila hayati gambar ini : )
nisa and ain

cake dia nyum3
nampak tue ? -___-
p/s: pakcik tak datang, humphhh sad : (

1 comment:

  1. happy birthday ain. geow up and be matured. heheh!!

    ReplyDelete